Vestigo (лат. следа, проследявам) е тайно общество, обединяващо велики умове от целия свят, решени да завладеят света с идеите и изобретенията си, смятани от повечето хора за нелепи или неосъществими.

 

Никой не е сигурен кога или кой е основал Vestigo, но през различни епохи се откриват следи за съществуването на обществото. Много млади историци, учени и изследователи са се опитвали да разберат повече за тайните му, но само малцина са доживели да разкажат за това.

                                                  lock, escapeЧаркове и Изобретения
- първата по-голяма публичност за съществуването на това, тайно общество, достига до нас благодарение на откриването на дома, принадлежал на признат викториански механик след неговата смърт. Оттогава много млади изследователи са посетили дома на този учен, опитвайки се да се докоснат до тайните на това общество, отговорно за редица политически и религиозни решения от миналото.

 

Ще бъдеш ли ти следващият, престрашил се да разгадае мистерията на Vestigo и да достигне най-дълбоките и тайни, докосвайки се до автентичната Steampunk атмосфера на Стаята?

 

Избягай от скучното ежедневие, присъедини се към Vestigо и се запознай с един скрит и вълнуващ свят!

 

Повече за Steampunk тематиката, разберете ТУК.

 

За да посетите нашата стая, РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТУК.